Despre Party-Starters


Bine ați venit la Party Starters, compania noastră de animație pentru copii! De la înființarea noastră în anul 2016, am adus bucurie și zâmbete în lumea copiilor prin experiențe de animație captivante. Cu o echipă dedicată de dansatori profesioniști, am creat momente memorabile pentru cei mici și familiile lor.
 
La Party Starters, ne-am dezvoltat propriile programe de animație care sunt într-adevăr unice. Acestea transformă evenimentele în aventuri captivante, în care toți participanții sunt implicați activ și se bucură de fiecare moment. Fie că este vorba de jocuri interactive, dansuri antrenante sau activități care stimulează creativitatea, programele noastre sunt gândite să îmbine distracția cu angajamentul pentru o experiență memorabilă.
Cu două locații primite cu brațele deschise în sectorul 5, oferim spații generoase și inovatoare, echipate cu simulatoare, atracții și zone distincte pentru copii și părinți. Și nu uitați de terasa noastră, un loc minunat pentru relaxare și socializare.
 
La Party Starters, ne angajăm să facem din fiecare eveniment o experiență unică și plină de veselie pentru cei mici. Suntem pasionați de a aduce magia în viața copiilor prin dans, jocuri și distracție fără limite. Alăturați-vă nouă pentru momente de neuitat și petreceri pline de bucurie!