TEME PETRECERI

Bun venit la cea mai colorată și amuzantă petrecere a anului - Baloniada! Cu peste 200 de baloane rotunde și 100 de baloane lungi, ne pregătim să creăm o atmosferă plină de veselie și bucurie. Animatorii noștri sunt costumați în culori vibrante și sunt gata să-i antreneze pe toți copiii într-un dans feeric cu baloanele. Iar panoul nostru de baloane va fi locul perfect pentru a face cele mai creative poze și pentru a vă împărtăși bucuria cu prietenii. La final sărbătoritul va sparge un Balon Jumbo plin cu bomboane si confetti.

Costurile extra pentru această temă sunt de 700 de ron, ele includ: photowall din baloane, covor baloane, balon Jumbo și baloane lungi.
Dacă doriți să devină copilul dumneavoastră o adevărată stea de cinema, atunci Hollywood este soluția! O să avem parte de photo frame dar și clar un fotograf 📸 Mirosul de popcorn proaspăt o să fie în atmosferă, echipa de entertaiment a pregătit o serie întreagă de activități inspirate din filmele voastre preferate. Robotul Bumblebee o să fie la datorie ! Clar o să avem și dans și voie bună și pentru părinți. Așadar va așteptăm la o vizionare plăcută !
Costurile extra pentru această temă sunt 800 de ron, ele includ: Robot Bumblebee, Covor baloane, Popcorn și Fotograf.
Să înceapă competiția !!! O temă concepută, inspirată și motivată din celebrul show de televiziune Exatlon 🤾‍♂‍⛹‍♂‍🤸‍♂‍ Copii vor fii ghidați de animatorii noștri într-o competiție împărțită în 3 etape de distracție.
Probe de rapiditate
Probe de îndemânare
Probe de inteligență
La final avem premii pentru toată lumea, la Party Starters toată lumea câștigă !
Nu există costuri extra.
Lumina se diminuează, reflectoarele UV se pornesc, muzica începe și așa pornim într-o aventură total fantastică ! 🌌 O să avem accesorii, ochelari și o multitudine de activități speciale pentru lumina UV. Robotul LUMI ( LED) vine în vizită. Nimic nu o să se compare cu un adevărat UltraViolet Party !
Costurile extra pentru această temă sunt 650 de ron, ele includ: Robot LED, Covor baloane, Accesorii UV.
Nimic nu se compară cu un party dedicat dansului, asta este fundația noastră în distracție, toată echipa noastră este formată din dansatori profesioniști de breakdance, o să avem parte de multă distracție și clar de mult dans, pentru copii dar și pentru părinți.
Nu există costuri extra.