TEME PETRECERI

Un party inspirat din jocul internațional Fortnite. Pentru această tema am pregătit o lista faină de activități interactive și distractive cu tema jocului, speciale pentru ziua copilului tău ! Avem locația accesorizată cu simboluri și props-uri din fortnite. Robotul nostru LED o să fie la datorie și Piniata Lama nu o să lipsească de la distracție !
Dacă doriți să devină copilul dumneavoastră o adevărată stea de cinema, atunci Hollywood este soluția! O să avem parte de photo wall, photo frame dar și clar un fotograf 📸 Mirosul de popcorn proaspăt o să fie în atmosferă, echipa de entertaiment a pregătit o serie întreagă de activități inspirate din filmele voastre preferate. Robotul Bumblebee o să fie la datorie ! Clar o să avem și dans și voie bună și pentru părinți. Așadar va așteptăm la o vizionare plăcută !
Să înceapă competiția !!! O tema concepută, inspirată și motivată din celebrul show de televiziune Exatlon 🤾‍♂‍⛹‍♂‍🤸‍♂‍ Copii vor fii ghidați de animatorii noștri într-o competiție împărțită în 3 etape de distracție. Probe de rapiditate Probe de îndemânare Probe de inteligență La final avem premii pentru toată lumea, la Party Starters toată lumea câștigă !
Lumina se diminuează, reflectoarele UV se pornesc, muzica începe și așa pornim într-o aventură total fantastică ! 🌌 O să avem machiaj, accesorii, ochelari și o multitudine de activități speciale pentru lumina UV. Robotul LUMI ( LED) vine în vizită. Nimic nu o să se compare cu un adevărat UltraViolet Party !
Nimic nu se compară cu un party dedicat dansului, asta este fundația noastră în distracție, toată echipa noastră este formată din dansatori profesioniști de breakdance, o să avem parte de multă distracție și clar de mult dans, pentru copii dar și pentru părinți.