CURSURI DE DANS

Cursurile noastre de dans sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. StreetDance-ul ajută copilul să-și dezvolte condiția fizică dar și creativitatea și capacitatea de a improviza. Instructorii nostri de dans fac parte din trupa Freakquency. În palmares au câștigate concursuri mari precum: România Dansează (locul 1), Românii au Talent (locul 2), Back in Action, Red Bull BC One România, locul 2 la concursul International Battle Of The Year.

Instructor de dans Bogdan Bolohan

Abonament lunar: 200 Ron
Sâmbătă, Duminică: 9:00 - 10:00

Coregraf la Românii au Talent si Vocea României

După ce a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, a realizat un turneu național de ateliere de dans și a pus în scenă un spectacol inedit cu sprijinul Teatrelli, Bogdan Bolohan revine cu mult așteptatele cursuri de dans pentru copii.

Bogdan îi va introduce pe copii în lumea StreetDance-ului , comunitatea în care activează de 15 ani. Prin îmbinarea dansului cu distracția, interactivitatea și mărirea bagajului de cunoșținte, Bogdan are scopul de a-i ghida pe cursanți în procesul dezvoltării personale și de menținerea unui stil de viață sănătos prin mișcare și artă.